Paniek: Twee ingrediënten van vaccins die niet goedgekeurd zijn voor mensen

paniek:-twee-ingredienten-van-vaccins-die-niet-goedgekeurd-zijn-voor-mensen

20-12-21 05:22:00, Fotocollage © Report24; achtergrond: Freepik In december ontdekten activisten twee ingrediënten van mRNA-vaccins op de productlijsten van biotechbedrijven waarvan elke fabrikant duidelijk vermeldt: Niet voor gebruik bij mens of dier. De toxicologische en farmaceutische eigenschappen van het product zijn niet volledig bekend. Alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden, bericht Report24.news.

Medisch advocaat Dr. Beate Bahner spreekt van ernstige schendingen van de Geneesmiddelenwet, en ook Dr. Bodo Schiffmann is verontrust. Wat is het verhaal?

De twee ingrediënten met de benamingen ALC-0315 en ALC-0159 worden ontegenzeggelijk aangetroffen in de vaccinaties van Biontech/Pfizer. Dit is bijvoorbeeld te lezen in dit EMA-document (blz. 16). Dit zijn lipide nanodeeltjes. Deze deeltjes worden er sinds december 2020 van verdacht verantwoordelijk te zijn voor ernstige allergische reacties. Ook Springer Medizin berichtte op 17 december 2020 over de allergische reacties. Toen werd dit verklaard door een coating van PEG (polyethyleenglycol), die een betere oplosbaarheid van de deeltjes zou garanderen.

Nu is onderzocht waar de twee ingrediënten worden geproduceerd. Alle productiebedrijven vermelden op de producten dat zij niet geschikt zijn voor gebruik op mens of dier en alleen voor onderzoek mogen worden gebruikt: “This product is for research use only and not for human use.”

Deze twee productinformatiebladen werden van de homepage van Echelon Biosiences gehaald.
https://report24.news/wp-content/uploads/2021/12/N-1020_TDS_rev1a.pdf
https://report24.news/wp-content/uploads/2021/12/N-2010_TDS_rev1.pdf
Bedenkelijk: enkele dagen nadat deze ingrediënten in het Duitse kritische publiek waren besproken, haalde Echelon Bioscience de producten van hun website. Dit kan onomstotelijk worden bewezen door Google Cache en andere archiefsystemen. Als er niets te verbergen valt, als deze producten aan alle kwaliteits- en toepassingscriteria voldoen, waarom is het dan nodig ze voor het publiek te verbergen?

Natuurlijk worden ALC-0159 en ALC-0315 niet door slechts één bedrijf vervaardigd. Enkele voorbeelden:

ABP Biosciences vermeldt in rood en vet: Uitsluitend voor gebruik bij onderzoek.
MedChemExpress verklaart: Uitsluitend voor gebruik in onderzoek.
Sapphire Bioscience informeert: Alleen voor onderzoeksdoeleinden. Niet voor menselijk of diergeneeskundig gebruik.
Shochem, China, verklaart: Dit product is uitsluitend bestemd voor onderzoek en is niet bedoeld voor menselijk of diagnostisch gebruik.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: