Russische televisie over pas gepubliceerde documenten over de moord op Kennedy

russische-televisie-over-pas-gepubliceerde-documenten-over-de-moord-op-kennedy

20-12-21 01: 34: 00,

In de VS zijn nieuwe documenten over de moord op Kennedy gepubliceerd, maar deze bevatten niets nieuws over de zaak. Het is echter interessant hoe verschillend over de moord op Kennedy wordt bericht in Rusland en in Duitsland.

Ik wijs er altijd op hoezeer de correspondentverslagen van de Russische en de Duitse televisie uit de VS verschillen. Dit werd vooral duidelijk op deze zondag, want in het Russische nieuwsoverzicht ging het verslag uit de VS deze keer uitsluitend over de moord op Kennedy. Daarom heb ik het verslag van de Russische correspondent vertaald.

Begin van de vertaling:

De waarheid over de moord op Kennedy blijft in de archieven.

Voor sommigen zijn de feestdagen de beste tijd voor een schandaal. Dus je moet een beetje schandaal organiseren. Dit is al gedaan. In de VS is een groot deel van de documenten met betrekking tot de moord op president Kennedy 1963 vrijgegeven. Met ongegronde interpretaties werpen zij een schaduw over Rusland.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: