Twee additieven van de mRNA-vaccins zijn niet goedgekeurd voor gebruik bij de mens

twee-additieven-van-de-mrna-vaccins-zijn-niet-goedgekeurd-voor-gebruik-bij-de-mens

20-12-21 01: 37: 00,

Ten minste twee additieven van de mRNA-vaccins zijn uitdrukkelijk niet goedgekeurd voor gebruik bij de mens. Dit is geen grap, maar de fabrikant zelf schrijft dit.

Momenteel gaat een korte toespraak van een anti-Corona demo viraal, waarvan ik de inhoud niet kon geloven. Daar zei een spreker dat ten minste twee additieven van de mRNA-vaccins van BionTech/Pfizer uitdrukkelijk niet zijn goedgekeurd voor gebruik bij de mens. Ze zijn zelfs niet bedoeld voor menselijk gebruik.

Aangezien de man voor alles bronnen aanhaalde, was het geen probleem zijn beweringen te verifiëren. Dat gaan we nu samen doen, maar ik voorzie het resultaat: De man heeft gelijk, mensen worden momenteel bij miljoenen “ingeënt” met stoffen die uitdrukkelijk niet voor menselijk gebruik bestemd of goedgekeurd zijn.

“Niet voor menselijk gebruik”

Het Europees Geneesmiddelenbureau EMA heeft in zijn documenten onder meer de ingrediënten van Comirnaty, het mRNA-vaccin van BionTech/Pfizer, opgesomd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: