Brussel en Washington onder druk

brussel-en-washington-onder-druk

21-12-21 02: 38: 00,

Door Ralph Bosshard Mag, Luitenant Kolonel iG. – Opmerking vooraf over de auteur: Hij was beroepsofficier in het Zwitserse leger, onder meer instructeur aan de Generale Stafschool en hoofd van de operationele planning in de gezamenlijke staf van de strijdkrachten. Na zijn opleiding aan de Academie voor de Generale Staf van het Russische leger in Moskou was hij speciaal militair adviseur van de permanente vertegenwoordiger van Zwitserland bij de OVSE, senior planningsofficier in de speciale waarnemingsmissie in Oekraïne en operationeel officier in de planningsgroep op hoog niveau van de OVSE. In zijn burgerlijk beroep is Ralph Bosshard historicus (Magister, Universiteit van Zürich). Wij danken hem voor deze uiterst objectieve en deskundige beoordeling van de ontwerpverdragen van Rusland van 17.12.2021. Albrecht Müller.

Afgelopen vrijdag heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken ontwerp-verdragen gepubliceerd voor wederzijdse veiligheidsgaranties tussen Rusland en de NAVO [1], en tussen Rusland en de VS [2]. De eerste reacties van westerse regeringen en de pers waren terughoudend. De Russische voorstellen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: