Capitulatie in de klassenstrijd

capitulatie-in-de-klassenstrijd

21-12-21 03: 00: 00,

door Darren Allen

Een jaar geleden schreef ik een bericht over de reactie van links op de Lockdown. Daarin merkte ik op dat het grootste deel van links had gezwegen of lockdowns had gesteund. Geen van hen maakte zich zorgen dat lockdowns zouden resulteren in een enorme overdracht van rijkdom naar de reeds opgeblazen rijke klasse, de armen zouden doden en verder ruïneren of ons dieper in een techno-totalitaire dystopie zouden doen belanden.

Niemand van hen heeft zelfs maar vraagtekens geplaatst bij de zogenaamde “feiten”, laat staan geprobeerd ze – en dit is het cruciale punt – in een bredere context te plaatsen. We hadden te maken met een “pandemie” die ongewoon dodelijk was, of op zijn minst een voldoende bedreiging vormde om lockdowns, maskers, vaccins en vaccinatiekaarten te rechtvaardigen. Einde discussie.

De lijst van stemmen onder de linkerzijde die ofwel zwegen ofwel openlijk steunden wat er gebeurde,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: