COVID-infectieniveaus na vaccinatie versus natuurlijke immuniteit

covid-infectieniveaus-na-vaccinatie-versus-natuurlijke-immuniteit

21-12-21 01: 37: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Recent onderzoek uit Israël geeft een aantal indrukwekkende gegevens. Voor de eenvoud en een eerlijke vergelijking kijken we naar de gegevens van 6 tot 8 maanden na de gebeurtenis; met andere woorden, de gebeurtenis is het oplopen van COVID-infectie en natuurlijke immuniteit of het krijgen van vaccinatie.

Hier zijn de cijfers in termen van bevestigd infectiepercentage per 100,000 risicodagen. De reden waarom de onderzoekers “risicodagen” gebruikten, in plaats van gewoon “mensen”, is dat de samenstelling van elke groep in de loop van de tijd veranderde. Bijvoorbeeld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: