“De geest is uit de fles”

“de-geest-is-uit-de-fles”

21-12-21 10: 13: 00,

De druk van de politiek op de niet-gevaccineerden en de critici van de maatregelen neemt toe. In dezelfde mate neemt de kritiek op de maatregelen van de kant van de demonstranten onophoudelijk toe. Sinds enkele weken valt het op dat in heel Duitsland en Europa, in vele grotere en kleinere steden, critici van de maatregelen en mensen die tegen verplichte inenting zijn, weer steeds vaker deelnemen aan demonstraties, marsen en lichtkettingen. Dit is goed te zien aan de snelle ontwikkeling van de jonge protestbeweging “München-steht-auf”: wat in april 2021 heel onopvallend begon als een wandeling na het werk tegen het Coronamaatregelenbeleid, groeide binnen enkele weken uit tot een aanzienlijke beweging in München. Toen, begin december 2021, besloten ongeveer 40 activisten en allianties uit Opper-Beieren en München de woensdagoptocht van “München-steht-auf” te steunen. Alexandra en Christian Goldbrunner spraken met Melchior Ibing, een van de activisten, voor de NachDenkSeiten.

Dit artikel is ook beschikbaar als audio podcast.

Podcast: Speel in nieuw venster | Download

Vanaf het begin verzamelden de burgers zich,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: