De geloofwaardigheid van het Kremlin staat op het spel

de-geloofwaardigheid-van-het-kremlin-staat-op-het-spel

21-12-21 02: 22: 00,

De CIA en de Britse inlichtingendiensten voeden het publiek via hun media het verhaal dat de veiligheidszorg van Rusland in werkelijkheid een dekmantel is waarachter Moskou’s plan schuilgaat om een nieuwe Russische invloedssfeer over Oost-Europa te creëren.

Natuurlijk heeft Washington een invloedssfeer over Oost-Europa die de NAVO heet, maar het zou het einde van de wereld zijn voor Rusland om enige invloed te hebben op landen die aan haar grenzen.

Een ander deel van de desinformatie van de CIA is dat het Witte Huis bereid is om een deel van de Russische veiligheidseis te bespreken, maar niet de delen waar het Witte Huis het niet mee eens is. Dit is natuurlijk onzinnig omdat het Kremlin duidelijk heeft gemaakt dat zijn eis om de uitbreiding van de NAVO te stoppen niet deelbaar is. De uitbreiding moet stoppen. Punt uit. Of er zullen “ernstige gevolgen” zijn.

Westers georiënteerde Russische intellectuelen bij de Russische Raad voor Internationale Zaken zijn al aan het werk om het standpunt van het Kremlin over de niet-uitbreiding van de NAVO te ondermijnen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: