De Generaal

de-generaal

21-12-21 04: 00: 00,

Tijdens mijn onderzoek naar bedden op de intensive care en de vermeende daarmee samenhangende “overbelasting van de gezondheidszorg”, stuitte ik steeds weer op een generaal in uniform van het Federaal Ministerie van Volksgezondheid die aan het hoofd staat van het COVID 19 personeel. Dit kwam op mij als zeer ongewoon over, vooral omdat ik nog nooit van deze man in de media had gehoord. Welke rol speelt hij in de voortdurende verkondiging van de overbelasting van het gezondheidssysteem, die aantoonbaar nooit heeft bestaan?

Sinds 28. Maart 2020, is er in Duitsland een “epidemische noodtoestand van nationale omvang” uitgebroken. Politici en de door hen ingeschakelde wetenschappers laten voortdurend van zich horen, brengen de burgers bij zinnen en dreigen met horrorscenario’s. Maar kennen we werkelijk alle belangrijke spelers op het politieke toneel van Corona? Of kan het iemand zijn die tot nu toe niet in de publiciteit is geweest? En wie speelt zelfs een centrale rol in het sturen van gebeurtenissen?

Hij bestaat wel degelijk. Aan het begin van de pandemie werd in het Bondsministerie van Volksgezondheid (BMG) in alle stilte het nieuwe departement 6 opgericht, dat verantwoordelijk was voor “Gezondheidsbescherming, gezondheidsbeveiliging en duurzaamheid”. Jens Spahn was al geruime tijd van tevoren op zoek naar een geschikte kandidaat voor de leidinggevende functie en vond de ideale man blijkbaar al op 22. Januari vond hij de ideale man (1).

Op 1 maart 2020 Dr Hans-Ulrich Holtherm,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: