Dr. Mike Yeadon: DIT IS ECHT BELANGRIJK

dr.-mike-yeadon:-dit-is-echt-belangrijk

21-12-21 09:32:00,

Als dit nieuwe info voor je is, dan is dit ZEER KRACHTIG BEWIJS dat het een slecht idee is om een van deze covid19 vaccins te accepteren, schrijft Dr. Mike Yeadon.

(Als je dit al hebt gezien, excuseer me dan als ik je overrompeld heb!)

De reactie van uw immuunsysteem wordt veranderd, mogelijk permanent, op een zodanige wijze dat de gevaccineerde kwetsbaarder wordt voor toekomstige varianten (hoewel onzeker, wordt dit fenomeen “gekoppelde epitooponderdrukking” genoemd).

Dit is de onvermijdelijke conclusie van de bevindingen in een recent rapport van een Brits Bureau voor de Volksgezondheid. Dus niemand verzint iets.

Dus vertel alle familieleden, vrienden en kennissen dat het geenszins een nul-kosten weddenschap is als ze zich laten vaccineren.

Hier zijn enkele van de risico’s:

1. Ernstige acute reacties (Pfizer, Moderna) op ongebruikelijke lipiden in de nanodeeltjes. Ik weet niet zeker of er doden zijn gevallen, maar ik verwacht van wel. Dit specifieke risico werd benadrukt in een petitie aan EMA [European Medicines Agency] voordat zij EUA [European Union Allowance] verleenden. De eerste gevallen deden zich voor op dag 1 van de uitrol in het VK.

2. Acute/subacute bloedstolsels/bloedingen, verschillende anatomische locaties, zeer veel sterfgevallen & ziekenhuizen zouden duizenden door vaccinatie gewonde mensen hebben. Dit specifieke risico werd onthuld door een internationaal team, dat in het eerste kwartaal van 2021 een open brief schreef aan EMA & vervolgbrieven. De brief werd volledig onderdrukt door de media, hoewel we een commerciële “telegramdienst” gebruikten om een kopie te sturen naar bijna alle nieuwsgaringseenheden die we konden vinden.
Ik herinner me dat ik geschokt was door de implicaties van het feit dat geen enkel oud medium hierover berichtte, een enorme publieke veiligheidskwestie, gedetailleerd beschreven door artsen en wetenschappers. De implicatie is dat alle media, behalve kleine, particuliere, volledig gecontroleerd worden door de daders.

3. Een reeks neurologische aandoeningen (ik ben er niet zeker van of deze allemaal secundair zijn aan de trombo-embolische gebeurtenissen of een apart mechanisme, zoals auto-immuun aanval).

4. Ernstige hartschade, vooral bij jongere mensen. Myocarditis is een destructief proces voor weefsel dat niet kan worden hersteld. Verkort het leven aanzienlijk en tast het ook aan. Topsporters zijn hierdoor met pensioen gegaan. Dit wil je absoluut niet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: