Griekse minister van Milieu: “De energiecrisis zal de EU-consumenten 350 miljard kosten”

griekse-minister-van-milieu:-“de-energiecrisis-zal-de-eu-consumenten-350-miljard-kosten”

21-12-21 01: 31: 00,

De Griekse minister van Milieu heeft op een bijeenkomst van EU-ministers gezegd dat de energiecrisis de consument in 2022 350 miljarden zal kosten. Hij heeft er bij die gelegenheid niet bij vermeld dat het om zelfgemaakte producten gaat.

De energiecrisis is uit de krantenkoppen verdwenen, maar zij duurt voort, want de gasprijzen op de Europese beurzen zijn weer opgelopen tot bijna 2.000 dollar. Ik vond het nieuwsbericht over de waarschuwing van de Griekse minister van milieu op de Russische televisie en vertaalde het. Vervolgens leg ik nog eens uit waarom de gas- en energiecrisis, die momenteel de prijzen van elektriciteit en verwarming opdrijft, door eigen toedoen is ontstaan.

Begin van vertaling:

Nieuwe energiecrisis kost EU-consument 350 miljard euro

De energiecrisis in 2022 zal de Europese consument 350 miljard euro kosten, vertelde de Griekse minister van Milieu en Energie Costas Skrekas aan de EU-Milieuraad in Brussel.

Het zijn zware tijden voor Europa,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: