Het is het belangrijkste wat iemand van ons ooit zal doen. En dat is waarom we er geen woord over mogen zeggen tegen het grote publiek

het-is-het-belangrijkste-wat-iemand-van-ons-ooit-zal-doen.-en-dat-is-waarom-we-er-geen-woord-over-mogen-zeggen-tegen-het-grote-publiek

21-12-21 10:31:00, Klaus Schwab en Mark Rutte op het WEF in 2019 © World Economic Forum (CC BY 3.0) Ze mogen het niet weten, want ze zouden natuurlijk bezwaar maken. En wie kan hen dat kwalijk nemen? Dus moeten we doorgaan en de Great Reset voltooien, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Als alles achter de rug is, zullen de normale democratische processen hervat worden. Dat zal alles weer goed maken. Het is maar tijdelijk. Het vaccinatiegedeelte, wel, we moeten ervoor zorgen dat iedereen een digitale identiteitskaart heeft. Dat is nodig om beperkingen op te leggen aan reizen, aan alles wat fossiele brandstoffen verbruikt en de opwarming van de aarde veroorzaakt.

Na een paar jaar zullen we allemaal gewend zijn aan het nieuwe normaal. En dit alles is nodig om van de wereld een betere plek te maken.

Ik denk dat dat zo’n beetje is wat de acteurs die niet tot het topmanagement behoren is verteld, en behalve dat ze een beroep doen op de betere aard van de mens, zijn ze waarschijnlijk ook nog eens gecorrumpeerd met enorme sommen geld. Ze hebben ook te horen gekregen dat ze eruit liggen en geen geld zullen krijgen als een van hen iets verklapt. Zij werden ook bedreigd met strenge straffen.

Ik denk dat dat het wel laat werken.

Vergeet ook niet dat, zoals Mattias Desmet zegt, ongeveer 30% van de mensen echt het slachtoffer is van een massapsychose en deze onzin echt gelooft.

Het aantal mensen dat alle stukjes bij elkaar kan leggen, om tot de conclusie te komen dat de meest stabiele configuratie van feiten en waarnemingen iets in de trant is van wat ik heb geschreven, is niet groot.

Daar komt nog bij dat wij in liberale democratieën wel degelijk weten dat er in de marge een zekere corruptie heerst en dat politici uit eigenbelang handelen.

Maar het dringt bij de meeste mensen niet door dat onze democratische leiders ook maar iets zouden doen van wat ik heb geschreven. Zelfs als ze geconfronteerd worden met het bewijs dat ze het doen, vinden ze elke andere verklaring beter.

Dus ik zal het hierbij laten, maar pas nadat ik op één afschuwelijke observatie heb gewezen.

Alle stappen die nodig zijn om deze Brave New Greener World,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: