Het totalitaire moment, door Philip Giraldi

het-totalitaire-moment,-door-philip-giraldi

21-12-21 05: 00: 00,

De Democraten hebben het presidentschap en een meerderheid in beide huizen van het Congres pas elf maanden in handen, maar zij hebben nu al hun stempel gedrukt op de transformatie van de Verenigde Staten van boven tot onder. Als reactie op de steeds luider klinkende beschuldigingen van âbinnenlands terrorisme,â beginnen veel Amerikanen te geloven dat het land letterlijk uit elkaar aan het vallen is, met weinig binding van een nationale geest of een gevoel van doelgerichtheid. En de zware hand waarmee een revolutie wordt opgelegd op gebieden als onderwijs en gezondheidsmandaten doet vrezen dat er de komende drie jaar nog veel ergere dingen zullen gebeuren.

Dat het land diep in de problemen zit, is een mening die ik ben gaan delen en het is elke ochtend een karwei geworden om uit bed te komen en de krantenkoppen door te nemen die zich sinds de vorige avond hebben opgestapeld. Ik merk soms dat er meer ruimte wordt gegeven aan recensies van televisieprogramma’s,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: