Het totalitaire moment: Wakkere Democraten zijn “Sociale Rechtvaardigheid” despotisme aan het vestigen

het-totalitaire-moment:-wakkere-democraten-zijn-“sociale-rechtvaardigheid”-despotisme-aan-het-vestigen

21-12-21 01: 58: 00,

De Democraten hebben het presidentschap en een meerderheid in beide huizen van het Congres pas elf maanden in handen, maar zij hebben nu al hun stempel gedrukt op de transformatie van de Verenigde Staten van boven tot onder. Als reactie op de steeds luider klinkende beschuldigingen van “binnenlands terrorisme” beginnen veel Amerikanen te geloven dat het land letterlijk uit elkaar aan het vallen is, met weinig binding van een nationale geest of een gevoel van doelgerichtheid. En de harde hand die wordt gebruikt om een revolutie op te leggen op gebieden als onderwijs en gezondheidsmandaten doet vrezen dat er de komende drie jaar nog veel erger staat te gebeuren.

Dat het land diep in de problemen zit, is een mening die ik ben gaan delen en elke ochtend is het een karwei geworden om op te staan uit bed en de krantenkoppen te scannen die zich sinds de vorige avond hadden opgestapeld.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: