Hoe Bill Gates de EU overneemt: ID2020, een EU-breed activaregister en Doorbraak Energie

hoe-bill-gates-de-eu-overneemt:-id2020,-een-eu-breed-activaregister-en-doorbraak-energie

21-12-21 05: 00: 00,

Onopgemerkt door het publiek heeft de EU-Commissie een aanbesteding uitgeschreven voor de oprichting van een centraal activaregister in Brussel. Dit past in een beeld dat zich al een tijdje aftekent.

Weet je nog? Er was – voor de pandemie – iets dat gegevensbescherming heette. Het was toen heel belangrijk, maar sinds het begin van de pandemie is het helemaal uit de mode. Vóór de pandemie zou niemand een traceringsapp hebben gedownload en (semi-)overheidsinstanties hebben verteld waar ze met wie hadden afgesproken en hoe lang. Het was toen ook verboden voor werkgevers om hun werknemers naar gezondheidsgegevens te vragen. Vandaag bent u bijvoorbeeld verplicht uw vaccinatiestatus aan uw werkgever mee te delen.

Voor al wie gegevens wil verzamelen en de bevolking zo goed mogelijk wil volgen, is de pandemie het kerstcadeau bij uitstek, want zij heeft dingen mogelijk gemaakt die twee jaar geleden niet haalbaar zouden zijn geweest. De pandemie was een uitstekend excuus om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: