Ik denk dat het tijd is om bezwaar te maken als we mensen het woord “wetenschap” horen gebruiken om schendingen van mensenrechten te rechtvaardigen

ik-denk-dat-het-tijd-is-om-bezwaar-te-maken-als-we-mensen-het-woord-“wetenschap”-horen-gebruiken-om-schendingen-van-mensenrechten-te-rechtvaardigen

21-12-21 06:04:00,

Links is absoluut niet bereid toe te geven dat dit een wetenschappelijk experiment is (wat het is), omdat dat alleen al zou betekenen dat ze toegeven dat ze bedrogen zijn.

Wat bedrijven als Pfizer hier deden was eigenlijk duivels. Er is een reden waarom er geen andere mRNA-vaccins bestaan. Het grootste probleem met de huidige vaccins, wat Pfizer betreft, is dat ze niet langer gepatenteerd kunnen worden.

Maar in plaats van honderden miljoenen van hun eigen geld uit te geven om grootschalige proeven met mRNA-vaccins te financieren, hebben ze misbruik gemaakt van operatie warpspeed en het voor noodgevallen bedoelde gebruik om belastingbetalers zover te krijgen dat ze zowel hun proeven financieren als een enorme omzetgroei voor hen te realiseren. Wat een geschenk.

De links-liberalen trapten erin omdat ze bang waren. Ze zijn grotendeels een groep die wordt geregeerd door emotie en hebben zeer weinig zelfbeheersing, dus het was niet moeilijk.

Ze zullen het echter nooit toegeven. Het zou gewoon te schadelijk zijn voor hun hele zelfbeeld als ze zouden moeten toegeven dat ze zijn bedrogen door grote farmaceutische bedrijven.

Walkaway:

Ik heb links niet verlaten, links heeft mij verlaten

Als links het woord “wetenschap” gebruikt om schendingen van mensenrechten te rechtvaardigen, kunnen we rustig op het volgende wijzen…

• Wijdverspreide censuur van bijwerkingen is niet wetenschappelijk.

• Mensen ontmoedigen of verhinderen om fouten te zoeken is niet wetenschappelijk.

• Censuur over het werkelijke risiconiveau van een ziekte is niet wetenschappelijk.

• Censuur over andere behandelingsmogelijkheden is niet wetenschappelijk.

• Een medische behandeling onder dwang is niet wetenschappelijk – omdat je dan niet weet wie er werkelijk in de controlegroep zit en wie er alleen maar doet alsof hij in de experimentele groep zit om dwang te vermijden.

• Proberen de controlegroep te verwijderen voor een nieuw medicijn – wereldwijd – is niet wetenschappelijk. Het maakt de lange termijn effecten onkenbaar.

• De controlegroep anders behandelen dan de experimentele groep is niet wetenschappelijk, om 2 redenen, 1) het introduceert verwarrende factoren in je experiment, omdat mensen anders behandelen hun gezondheidsresultaten kan beïnvloeden, en 2) het maakt het moeilijker om zeker te weten wie er in de controlegroep zit,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: