Kwaliteit van Nederlands drinkwater – Desiree Moeskops en Karel Thieme – Café Weltschmerz

kwaliteit-van-nederlands-drinkwater-–-desiree-moeskops-en-karel-thieme-–-cafe-weltschmerz

21-12-21 01:34:00,

Meer weten over Ouwendorp Tegels? Klik op de onderstaande link:

Ouwendorp Tegels

Hoe is de kwaliteit van het Nederlandse kraanwater? Onvoldoende, stelt Karel Thieme, echt zuiver water ambassadeur en co-founder van Aquapeak; het kan veel zuiverder. Er zijn grote verschillen in de kwaliteit van het kraanwater in Nederland. Desiree Moeskops interviewt hem over de technologieën die beschikbaar zijn om kraanwater thuis te zuiveren naar zuiver drinkwater. Tijdens het gesprek laat Karel in de studio zien hoe hij de zuiverheid van het water bepaald. Hoe zuiver het water is dat uit de kraan komt is afhankelijk van de bron waaruit de waterleverancier het water onttrekt. Mensen kunnen hun kraanwater eenvoudig thuis meten met eenTDS (Total Dissolved Solids) watermeter.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: