Negatieve Vaccin Effectiviteit is gearriveerd!

negatieve-vaccin-effectiviteit-is-gearriveerd!

21-12-21 06:57:00,

Eerder dit jaar, tijdens dit interview, samen met Dr. Peter McCullough, waarschuwde vaccinexpert Geert Vanden Bossche ons voor een dreigende resistentie tegen vaccins. Hij had gelijk. Dit gebeurde vrij snel en werd al duidelijk met de opkomst van de Delta, bericht Covexit.com.

Wat nog niet echt duidelijk was, was dat dit nog verder zou kunnen gaan en zou kunnen evolueren naar Negatieve Vaccin Effectiviteit.

Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen, maar er zijn twee zeer recente, onafhankelijk van elkaar geschreven rapporten, waarvan het ene zich baseert op gegevens uit het VK en het andere op Deense gegevens, die hierop wijzen.

Het laatste rapport van Neil Ferguson et al. van het Imperial College London wijst op een NEGATIEVE effectiviteit van het vaccin met Omicron, zowel voor het Astra Zeneca als voor het Pfizer.

Dit betekent dat degenen die volledig zijn geïnjecteerd een grotere kans op infectie hebben dan degenen die niet zijn geïnjecteerd!

Het rapport suggereert dat dit kan worden gecorrigeerd door meer van hetzelfde, een booster, maar de booster zal slechts tijdelijk ongeveer 50% bescherming opleveren, wat zeker niet goed genoeg is voor een vaccin. Tenminste, dat is niet wat mensen verwachten van een werkelijk beschermende en zogenaamd levensreddende injectie.

Een consistente, maar nog verontrustender analyse is gebaseerd op gegevens uit Denemarken – een ander land met een hoog inentingsniveau. De analyse vond een verbazingwekkende MIN 154% vaccinatie-efficiëntie voor Omicron onder de volledig gevaccineerden. Dit wordt teruggebracht tot MIN 26% voor degenen die een booster hebben gekregen.

Ja, volgens deze analyse doen de ongevaccineerden (0% van de “werkzaamheid” van het vaccin) het beter dan zowel de volledig gevaccineerden als degenen die een booster-prik hebben gekregen. De auteur suggereert dat Original Antigenic Sin (OAS) in het spel zou kunnen zijn.

Ondanks alles wat u misschien in de media hoort, kan Omicron een nieuwe wending betekenen, het begin van een pandemie van de gevaccineerden!

En de opkomst van Omicron is echt. Kijk naar de laatste gegevens voor de VS, waar Omicron al dominant is!

Bron: https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#variant-proportions

Er moet hier een voorbehoud worden gemaakt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: