“Om het nieuwe te laten ontstaan, moet het oude systeem ontwricht worden”

“om-het-nieuwe-te-laten-ontstaan,-moet-het-oude-systeem-ontwricht-worden”

20-12-21 11: 00: 00,

“Om het nieuwe te doen ontstaan, moet het oude systeem verbrijzeld worden”

Gepubliceerd op 21. December 2021 door BH.

Het idee van verplichte vaccinatie beroofde Rosmarie van haar slaap. De bezorgdheid gold vooral haar zoon Marco met het Downsyndroom. Door trisomie 21 en een aangeboren hartafwijking, behoort hij tot de risicogroep. Gelukkig is vaccinatie geen vereiste in de woonzorggroep. Maar wat gebeurt er als de mRNA-prik in het hele land verplicht wordt? Een scenario waarop Rosmarie is voorbereid: “Dan breng ik mijn zoon meteen naar huis,” verduidelijkt ze en voegt eraan toe: “Zijn kamer is al voorbereid.”

Voorbereiden op het ergste geval is een vorm van crisispreventie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: