Vaccineer of sterf!

vaccineer-of-sterf!

21-12-21 01: 00: 00,

De heersende klasse heeft ons tot zondebok gemaakt voor bijna al het kwaad in de wereld. Velen van ons zijn bijna gewend geraakt aan het constante bombardement via hun propagandakanalen. Wij weten dat onze rechtvaardigingen hen niet interesseren. We schakelen over naar alternatieve platforms wanneer YouTube, Twitter en Facebook onze kanalen verwijderen. We carpoolen, helpen elkaar en spreken bemoedigende woorden tot degenen onder ons die ronduit wanhopig zijn uit angst voor de op handen zijnde vaccinatieplicht.

Waar ik echter niet aan wil wennen, is het feit dat nogal wat mensen zich aansluiten bij de heksenjacht tegen ons die tot mijn eigen klasse behoren: De onderdrukte klasse.

Degenen die ik bedoel voelen dat ze aan de kant van de redelijke staan. En de redelijken zullen waarschijnlijk aan miljoenen onredelijken iets opleggen dat hun door de grote propaganda-apparaten is verkocht als een soort “definitieve oplossing”. Hun toon wordt steeds agressiever. Ze torpederen onze twijfels en angsten met snerende opmerkingen. Een populair argument: men moet het verband zien tussen de sterfgevallen bij Corona en het – naar men aanneemt zeer geringe – risico van moderne gentherapie-“vaccinaties”.

Nog afgezien van het feit dat deze verhouding in de verschillende leeftijds- en risicogroepen sterk verschilt, dat de cijfers die de dashboards,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: