Zendingverspreiden www.kla.tv/21059

zendingverspreiden-wwwkla.tv/21059

,

“Jullie zijn Goden” – Profetisch treffen 2021 (met Ivo Sasek)

21.12.2021 | www.kla.tv/21059

Het is een wereldsensatie: Midden in Corona-reguleringen is het mogelijk, dat duizenden mensen bijeen-zijn. Een internationaal publiek uit 39 landen logt zich in per webcam-stadion voor de profetische conferentie met Ivo Sasek. In totaal zijn veel meer mensen live aanwezig, dan degenen die op de projectieschermen te zien zijn: “Vele talen zijn vandaag aanwezig. De verbinding gaat vandaag werkelijk in de hele wereld.” Een profetische voordracht over het thema: “Jullie zijn goden!” omlijst door kunstbijdragen, die je hart raken. “Big-farma wil de hele mensheid een: Charagma” toedienen. De eerste betekenis van Charagma is: Een prik met een metalen voorwerp in de huid. Een soort stempel, waarmee iets in de huid wordt gestoken of geëtst. Een karakteristieke identificatiekenmerk, dat in de vorm van een product in de huid wordt ingebracht. De Griekse oertekst luidde sinds lang, dat big-farma wel voor korte tijd de wereldmacht tot zich zal trekken. Dan waren we reeds ruzie aan het maken. Worden we voor deze zaak opgenomen? Of middenin of daarna? Ik zeg jullie, wat het is – jullie worden helemaal niet opgenomen. Jullie zullen met ons deze strijd strijden. En dat is onze opname, dat we nu omhoog komen. Nu, nu, nu, nu.” “We meten het aan – aan het lijden, de verdrukkingen en leugens, aan de aanvechtingen – we meten daaraan, dat iets groots op komst is. Begrijpen jullie? Onze zwakheid irriteert ons niet – onze zwakheid oriënteert ons.” “Het is geen communicatie, geen zaak van je verstand, het is een kracht, die aan ons werkt. Het is een onbeschrijflijke vrede, als God werkt.” De hele toestand zou uiteindelijk ongeveer in 2 uur voorbij zijn, als we door een werkelijk onafhankelijke crisisstaf, een werkelijk onafhankelijk volksgericht elk profijt zouden verbieden.”

van ET

Bronnen/Links:

“Jullie zijn Goden” – Profetisch treffen 2021 (met Ivo Sasek)

uitzending en toebehoren in de gewenste kwaliteit downloaden:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: