Amerikaanse vruchtbaarheidsbehandeling klinieken begonnen ernstige problemen te krijgen direct nadat de vaccins begonnen uit te rollen

amerikaanse-vruchtbaarheidsbehandeling-klinieken-begonnen-ernstige-problemen-te-krijgen-direct-nadat-de-vaccins-begonnen-uit-te-rollen

22-12-21 04:10:00,

Ik heb net een vrouw aan de telefoon gehad die in een grote in-vitrofertilisatie (ivf) kliniek werkt. Ze moet naamloos blijven om te voorkomen dat ze ontslagen wordt omdat ze zich heeft uitgesproken. Niemand wordt verondersteld op de hoogte te zijn van de ernstige problemen in de IVF klinieken, schrijft Steve Kirsch.

Wees er maar zeker van dat de zogenaamde “factcheckers” de IVF klinieken zullen bellen die zullen ontkennen dat er überhaupt problemen zijn. “Niets te zien hier mensen, loop verder!”

Dus u zult moeten beslissen wie u hier wilt geloven.

Geen idee waarom het aantal miskramen verdubbelde van maart tot mei

Het lijkt erop dat ze vanaf maart 2021 een reeks problemen hebben gehad die ze niet kunnen achterhalen en nog nooit eerder hebben gezien. Hoewel mijn informant gelooft dat het aan het vaccin ligt (wat natuurlijk de reden is waarom ik werd gebeld), zegt ze dat de PhD die ze daar in dienst hebben om het probleem te onderzoeken “elke mogelijke variabele” onderzocht om erachter te komen waarom er plotseling een verdubbeling van het aantal miskramen was (in maart tot en met mei). Niets was gemeenschappelijk voor al deze vrouwen. Niets. Ze kon de oorzaak niet achterhalen.

De PhD overwoog zelfs nooit de injecties als een mogelijke variabele – ze weigerde ernaar te kijken toen het als echt de enige omgevingsverandering voor al hun patiënten werd genoemd. En omdat geen van de andere variabelen een oorzaak bleek te zijn, noemde ze de toename van miskramen een “toevalstreffer”.

De IVF klinieken begonnen vanaf maart problemen te krijgen. En ze hebben met andere IVF klinieken gesproken die soortgelijke problemen hebben.

De problemen in Utah zijn gedocumenteerd in dit 42 pagina’s tellende rapport van HEALTH INDEPENDENCE ALLIANCE.

Hier zijn een paar hoogtepunten uit het rapport:

1. Als gevolg van het vaccin is het aantal miskramen gestegen van 28% naar 40% (dat is een stijging van 43%)

2. Het rapport geeft details over miskramen, dood, invaliditeit, en een breed scala aan andere bijwerkingen.

3. Conclusie: de vaccins moeten onmiddellijk worden gestopt.

Hier is een voorbeeld van enkele van de problemen die ze hebben gehad. Ik zal deze lijst in de loop van de tijd aanvullen naarmate ik meer gegevens krijg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: