Boris zal altijd Boris zijn: iedereen denkt dat hij dom is, maar we weten wie Kerstmis heeft gestolen!

boris-zal-altijd-boris-zijn:-iedereen-denkt-dat-hij-dom-is,-maar-we-weten-wie-kerstmis-heeft-gestolen!

22-12-21 04: 20: 00,

Wie kan het wat schelen dat het personeel van Downing Street een kerstfeestje hield? Ze houden er toch elk jaar een? Waarom zouden ze stoppen omdat er slechte dingen gebeuren, terwijl dat altijd zo is?

Laten we er eens over nadenken, de meeste jonge mensen gaan door een fase waarin ze zich afzetten tegen de opvattingen en waarden die ze van hun ouders hebben geërfd. Dit wordt vaak beschreven als “rebellie”, maar in feite is het niets van dat alles – mensen zoeken voor zichzelf uit welke van de dingen die zij altijd hebben moeten accepteren, zonder vragen te stellen, eigenlijk juist, of relevant of nuttig voor hen zijn, net als hun ouders ooit deden.

Het proces volgt een bekend patroon. Jongeren zetten zich af tegen dit of dat waarin zij niet meer geloven. Uiteindelijk keren ze er ofwel naar terug, nadat ze de betekenis ervan hebben ontdekt, ofwel vervangen ze het door iets anders dat ze beter vinden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: