BREAKING – Directeur-generaal van de WHO zegt: “Landen geven boosters om kinderen te doden, dit is niet juist”

breaking-–-directeur-generaal-van-de-who-zegt:-“landen-geven-boosters-om-kinderen-te-doden,-dit-is-niet-juist”

22-12-21 04:52:00, Er zijn beelden opgedoken van Dr. Tedros, de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, die beweert dat landen opzettelijk booster prikken van het Covid-19 vaccin aan kinderen geven om hen te doden, bericht Dailyexpose.uk.

Tedros sprak op de hybride persconferentie met journalisten van het Palais des Nations in Genève op maandag 20 december 2021 toen hij de volgende opmerkingen maakte.

“Dus als het gebruikt gaat worden (het Covid-19 vaccin) is het beter om te focussen op die groepen van ernstige ziekte en dood, in plaats van zoals we zien sommige landen gebruiken om boosters te geven om kinderen te doden, dit is niet juist.”

Het is onduidelijk of Tedros bedoelde te zeggen dat landen opzettelijk kinderen doden met boosters van het Covid-19-vaccin, of dat het gewoon een verspreking was. Maar de directeur-generaal van de WHO heeft zichzelf niet gecorrigeerd, en er is voldoende bewijs dat de Covid-19 injecties levensbedreigende gebeurtenissen, blijvende handicaps en sterfgevallen onder kinderen veroorzaken.

Uit een onderzoek van gegevens uit het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de VS bleek dat tot 5 november 2021 de Pfizer Covid-19 injectie 16.880 ongewenste voorvallen, 5.161 bezoeken aan de spoedeisende hulp, 1.365 ziekenhuisopnames, 264 levensbedreigende voorvallen, 120 blijvende handicaps en 29 sterfgevallen had veroorzaakt bij kinderen tussen 6 en 17 jaar oud.

Bron

Hier volgen een paar voorbeelden van specifieke meldingen van sterfgevallen onder kinderen als gevolg van het Covid-19-vaccin

Een 16-jarige vrouw ontving het Pfizer-vaccin op 19 maart 2021. Negen dagen later kreeg dezelfde vrouw thuis een hartstilstand. Op 30 maart 2021 was zij helaas overleden.

Bron

Een 15-jarig meisje kreeg een hartstilstand en belandde op de intensive care vier dagen na de inenting met Moderna mRNA. Ook zij overleed helaas.

Bron

Een 15-jarig meisje kreeg haar tweede dosis van de Pfizer-prik op 6 juni 2021. Helaas overleed zij een dag later plotseling zonder aanleiding.

Bron

Een 15-jarige jongen kreeg de Pfizer mRNA-prik. Een dag later kreeg hij hartfalen en overleed hij helaas.

Bron

Uit gegevens van het Office for National Statistics over sterfgevallen in Engeland en Wales blijkt ook dat sinds alle kinderen ouder dan 12 jaar het Covid-19-vaccin kregen aangeboden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: