Brieven aan de redacteur over “Durf meer Koude Oorlog!”. Over het cynisme van beroemde mediamakers”

brieven-aan-de-redacteur-over-“durf-meer-koude-oorlog!”.-over-het-cynisme-van-beroemde-mediamakers”

22-12-21 08: 37: 00,

Hier wordt verwezen naar de column van Spiegel-columnist Nikolaus Blome getiteld “Meer koude oorlog durft!” en naar een n-tv-video met hem en zijn columnistische collega Jakob Augstein. Gelukkig bracht onze lezer Wilfried Böckmann het onder onze aandacht. Albrecht Müller zegt dat het leerzaam is te vernemen dat twee journalisten “van wie wij, de goedgelovigen, denken dat zij werelden van verschil zijn, het heel goed met elkaar kunnen vinden”. De afschildering van Poetins Rusland als agressor en de “gevaarlijke roep om nog meer Koude Oorlog” leiden tot concessies van de “vermeende vrienden van de vrede”. Zo heeft de bewering dat Poetin een “feilloze dictator” is, nu het “kwaliteitszegel ‘Augstein'” gekregen. Dank u voor de interessante e-mails. Hier is een selectie van de brieven aan de redacteur. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redactie

Geachte team van de Nachdenkseiten,

het onuitsprekelijke artikel van Nikolaus Blome in de SPIEGEL van 21. December zal niet aan uw aandacht ontsnapt zijn. We zijn nu veel gewend van het voormalige “aanvalsgeweer van de democratie”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: