COVID-Omicron doodt Kerstmis – en verder. Financiële Crash, Inflatie, Digitalisering

covid-omicron-doodt-kerstmis-–-en-verder.-financiele-crash,-inflatie,-digitalisering

22-12-21 12: 38: 00,

Omicron, een zogenaamde covid-variant, is nooit geïsoleerd geweest. Wat het huidige verhaal ook is – 193 regeringen van VN-lidstaten vertellen u in lockstep, wat de mainstream media u in lockstep vertellen – en wat de meerderheid in de straat van de 193 verraden VN-lidstaten in lockstep gelooft – is een Grote Leugen.

Mensen die sterven aan Omicron is een grote leugen.

Mensen kunnen sterven aan meerdere andere oorzaken, zoals aan de mRNA-vaxxen die geen vaccins zijn maar gen-veranderende, immuunsysteem dodende injecties – en het gekochte medische establishment, voornamelijk maar niet uitsluitend in het westen, schrijft hun dood, nu al bijna twee jaar, toe aan covid, en zijn zogenaamde “varianten”; moordende varianten wel te verstaan – let wel, en het kan nooit genoeg herhaald worden, varianten die nooit zijn geïsoleerd en nooit zijn geïdentificeerd.

Eerst Delta, toen Omicron. Geen van de twee is ooit geïsoleerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: