De nieuwe lockdown als volgende stap in Rockefeller Lockstep-agenda? – Café Weltschmerz

de-nieuwe-lockdown-als-volgende-stap-in-rockefeller-lockstep-agenda?-–-cafe-weltschmerz

22-12-21 12:09:00,

The Great Reset is een term die al ruim anderhalf jaar de ronde doet. Dit is de titel van het controversiële boek geschreven door Klaus Schwab, oprichter van de WEF (World Economic Forum). Hierin staat het confisqueren van privaat bezit centraal. De horeca, de culturele locaties en locaties voor kunst-en cultuurbeoefening, dierenparken en pretparken, binnen sport centra en niet-essentiële winkels zijn sinds afgelopen zondag weer dicht. Het instagram-account Powertothepiepol omschreef hoe begin november fase 5 van agenda Lockstep zou worden geïntroduceerd. In fase 4 stond het installeren van de QR-code en de daarbijbehorende apartheidsmaatschappij in de belangstelling. Voorspeld wordt dat de nieuwe lockdown er is ter versterking van  fase 5 en mogelijk ook de daaropvolgende fase.

Een bekende slogan uit het boek en de WEF-campagne is “You will own nothing and you will be happy” met als uitgangspunt; het invoeren van één wereldwijde digitale valuta om zo een ‘global government’ te realiseren. De reset is alleen mogelijk als het huidige financiële systeem niet meer voldoende functioneert. En die weg lijkt er met de nieuwe maatregelen makkelijker ingeslagen te worden.

Fase 5

Fase 5 stelt vast dat de economie verlamd raakt en het aantal werklozen explodeert. ‘Keep the public quarantines for as long as possible to destroy the region’s economy’ een citaat uit de Rockefeller Lockstep plannen van 2010. In de laatste lockdown werd door de Rijksoverheid gesproken over een steunpakket dat meebeweegt met het omzetverlies. De eenmalige subsidie dekt 2,75 procent van de omzetderving. Dat komt gemiddeld uit op 2500 euro, waar mensen toch vaak al de huur mee mislopen. Nu voor de nieuwe lockdown wordt het steunpakket ietsjes verruimd. Voor het maximale omzetverlies gaat de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) van 80 naar 90 procent. Ondernemers die in aanmerking komen voor tegemoetkoming vaste lasten, komen uit bij 20 inplaats van 30 procent omzetverlies.

Covid hysterie deel 7

The New World Order staat in het teken van een ‘cashloze’ samenleving aangestuurd door één wereldbank. Lockstep omschrijft welke organisaties (onder andere de WHO,NIAID,CDC,VN) worden gefinancierd om de plannen voor een nieuw systeem uit te rollen. Hierin speelt de WEF een leidende rol. Jeroen van der Hilst, internist infectieziekte, noemt de nieuwe lockdown; Covid hysterie deel 7. Hij zegt: “Van de 169 ziekenhuis opnames in Londen werden er liefst 111 voor een andere reden opgenomen en was Covid een toevalsbevinding”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: