De wereld roert zich tegen Covid-terreur

de-wereld-roert-zich-tegen-covid-terreur

22-12-21 04:00:00,

De MSM laten het amper zien, maar de wereld staat op tegen de nu al bijna 2 jaar durende Covid-terreur. Met matig werkende (sommige zeggen zelfs virusversterkende) ‘vaccins’, de onderdrukkende maskerplicht, verkeerd toegepaste PCR-tests, opgeklopte virusvarianten, het verbod op werkende medicatie en de onderdrukking van tegengeluiden wordt deze crisis keer op keer verlengd.

Het moet nu stoppen voordat samenlevingen vervallen in een geweldsspiraal. Ook de politie in tal van landen moet eens na gaan nadenken over de vraag aan welke kant van de geschiedenis ze wil staan.

Het kost tijd, maar de waarheid is niet meer te stoppen. Covid, en zeker niet de zogenaamde varianten, is geen killervirus. Gezonde mensen en zeker jongeren en kinderen lopen geen risico om ziek te worden. Het opdringen van de experimentele vaccins is dan ook misdadig en kan niet anders dan een keer tot strafvervolging leiden.

Onderstaand een selectie van opnamen van protesten wereldwijd van afgelopen week.

Genoeg verdriet, genoeg angst, genoeg levens en bedrijven gesloopt. Tijd voor herstel.

#jebentnietalleen

Barcelona, Spanje Bielefeld, Duitsland Bilbao, Spanje https://ezaz.nl/ezaz-magazine/ Brisbane, Australië Brussel, België Genua, Italië Hamburg, Duitsland Londen, VK Madrid, Spanje Marseille, Frankrijk München, Duitsland Parijs, Frankrijk Praag, Tsjechië Saarbrücken, Duitsland Salzburg, Oostenrijk Wellington, Nieuw Zeeland

Met uw steun kunnen ezaz.nl in de lucht houden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: