Der Spiegel en zijn leugens over gasleveringen uit Rusland

der-spiegel-en-zijn-leugens-over-gasleveringen-uit-rusland

22-12-21 01: 13: 00,

Der Spiegel heeft gemeld dat Rusland “opnieuw” zijn gasleveranties aan Europa heeft stopgezet. Dit is een aantoonbaar onwaar bericht, maar het past naadloos in de anti-Russische propaganda waar Der Spiegel zich mee bezighoudt.

Op 22. In december publiceerde Spiegel een artikel met de kop “Pijpleiding Jamal – Rusland stopt weer gasleveringen aan Europa“, dat om drie redenen tegelijk als een klungelige leugen kan worden ontmaskerd. Ten eerste heeft Rusland de gasleveringen aan Europa nooit stopgezet, en daarom is het woord “weer” een leugen. Ten tweede blijft Rusland gas leveren aan Europa en zelfs de hardnekkigste tegenstanders van Rusland beschuldigen Rusland er niet van dat het zijn contractuele leveringsverplichtingen niet nakomt. Ten derde heeft Rusland de leveringen via de Yamal-Europese pijpleiding evenmin stopgezet. Wij zullen dit alles zo dadelijk in detail bekijken.

Eerst een paar woorden over Der Spiegel, dat zichzelf een “nieuwsmagazine” noemt, maar in werkelijkheid – zoals dit Spiegel-artikel weer op indrukwekkende wijze bewijst – een propaganda-instrument is van de transatlantische machten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: