Een eindejaarsboodschap van Robert F. Kennedy, Jr.

een-eindejaarsboodschap-van-robert-f-kennedy,-jr.

22-12-21 01: 29: 00,

december 21, 2021

Er is grote hoop voor het nieuwe jaar. Met uw hulp kan Children’s Health Defense (CHD) het opnemen tegen de krachten die onze medische vrijheid willen stelen. Het komende jaar zal van cruciaal belang zijn om onze democratie en manier van leven te redden. Bij CHD streven we er elke dag naar om u te helpen de waarheid van de leugens te onderscheiden en weloverwogen keuzes te maken over uw gezondheid en uw toekomst.

Samen kunnen we mandaten tegenhouden en de toekomst van onze kinderen redden van medische tirannie en het inpikken van de industrie! CHD wil een gezondere, veiligere wereld creëren, maar we kunnen het niet doen zonder uw hulp. Doneer een willekeurig bedrag via onderstaand formulier vóór december 31st voor uw 2021 belastingaftrek, om ons te helpen ons werk voort te zetten.

Dankzij uw steun heeft CHD:

  • Meer dan 20 rechtszaken aangespannen om te vechten voor uw bescherming en om de grondwet te handhaven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: