Fact check: Hoe veilig zijn vaccinaties?

fact-check:-hoe-veilig-zijn-vaccinaties?

22-12-21 12: 00: 00,

Uit een multipolaire analyse van de officiële cijfers van de VS en de EU blijkt: Bij de nieuwe mRNA-preparaten is het risico van bijwerkingen 20 tot 400-vermeerderd per behandelde persoon in vergelijking met griepvaccinatie, afhankelijk van de bijwerking. Het risico op een miskraam bij zwangere vrouwen is 300-vermeerderd. Regeringen en gezondheidsautoriteiten negeren de alarmerende cijfers.

KARSTEN MONTAG, 22. December 2021, 1 Commentaar, PDF

Noot van de redactie: Het eerste deel van deze factcheck, dat handelt over de ongefundeerde doeltreffendheid van de nieuwe preparaten en de gebrekkige gegevensverzameling in dit verband door het Robert Koch Institute, is gepubliceerd op 21.12. werd gepubliceerd. In november publiceerde Multipolar ook een analyse van de officiële cijfers over de veiligheid van de stoffen, waarin wordt verwezen naar de situatie in Duitsland. In deze factcheck wordt de aandacht uitgebreid naar de EU en de VS.

Zowel de hoogste gezondheidsautoriteit in de VS,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: