Fauci: Campagne tegen kritische wetenschappers

fauci:-campagne-tegen-kritische-wetenschappers

22-12-21 03: 30: 00,

Fauci: Campagne tegen kritische wetenschappers

Gepubliceerd op 22. December 2021 door AS.

Zoals RT schrijft in een reportage, hebben Anthony Fauci en het hoofd van het Amerikaanse National Institute of Health (NIH), Francis Collins, een campagne gepland om wetenschappers in diskrediet te brengen die kritiek hebben op lockdowns en de Great Barrington Declaration (GBD) steunen. De GBD stelt voor om kwetsbare mensen te beschermen en harde opsluitingsmaatregelen te vermijden.

Zoals de e-mails suggereren, drong Collins er in oktober 2020 bij Fauci op aan om met name de auteurs van de GBD systematisch te belasteren, door hun standpunten als “onwetenschappelijk” af te doen. Dit zijn Martin Kulldorff,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: