Giftige en kankerverwekkende stoffen in Covid-vaccins

giftige-en-kankerverwekkende-stoffen-in-covid-vaccins

21-12-21 11: 40: 00,

Toxische en carcinogene stoffen in Covid-vaccins

Gepubliceerd op 22. December 2021 door LK.

In het EMA-productdossier voor het vaccin Moderna worden de “andere bestanddelen” vermeld in bijlage 1, de samenvatting van de productkenmerken, onder punt 6. Daarin staat dat het vaccin onder meer SM-102, DSPC en DMG-PEG2000 bevat.

In de bijbehorende documentatie van Biontech-Pfizer worden de stoffen ALC-0135, ALC-0159 en DSPC als ingrediënten vermeld. Beide vaccins werden voorwaardelijk goedgekeurd samen met deze in de lijst opgenomen additieven.

Ingrediënten Vaccin Moderna

Ingrediënten Vaccin Biontech-Pfizer

Volgens het veiligheidsinformatieblad van SM-102 is deze stof niet geschikt voor gebruik bij dieren of mensen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: