Het Oostenrijkse regime neemt mensen in dienst om op ongevaccineerden te jagen

het-oostenrijkse-regime-neemt-mensen-in-dienst-om-op-ongevaccineerden-te-jagen

22-12-21 05:13:00,

De Oostenrijkse regering huurt mensen in om “jacht te maken op vaccinweigeraars”, volgens een verslag dat is gepubliceerd door Blick.

De last voor het afdwingen van de boetes die ongevaccineerde Oostenrijkers zullen moeten betalen als onderdeel van hun straf, zal bij hun werkgevers komen te liggen, waardoor een nieuw leger van “inspecteurs” nodig is om ervoor te zorgen dat dat proces soepel verloopt, schrijft Summit.news.

De stad Linz, waar 200.000 mensen wonen, heeft een relatief lage vaccinatiegraad van 63 procent.

In reactie daarop “wil Linz nu mensen in dienst nemen die jacht moeten maken op vaccinweigeraars”, meldt de Zwitserse nieuwszender Blick.

De rol van de inspecteurs zal zijn om te controleren “of degenen die zich niet laten vaccineren daar ook echt voor betalen.”

De vaccinweigeraar-jagers krijgen een loon van 2.774 euro, dat 14 keer per jaar zal worden uitbetaald, wat neerkomt op een jaarinkomen van 38.863 euro.

Leuk werk als je het kunt krijgen.

“De baan omvat onder meer het opstellen van strafbeschikkingen, evenals het verwerken van bezwaarschriften,” aldus het verslag, eraan toevoegend dat werknemers “veerkrachtig” moeten zijn en bereid om veel overuren te maken.

De vacatures staan alleen open voor Oostenrijkse burgers, die allemaal ofwel ingeënt moeten zijn tegen COVID of er volledig van hersteld moeten zijn.

Zoals we al eerder hebben benadrukt, kunnen ongevaccineerden in Oostenrijk een jaar lang in de gevangenis belanden op grond van een nieuwe administratieve wet die hen dwingt hun eigen internering te betalen.

Oostenrijkers die zich in februari niet hebben laten vaccineren, riskeren boetes tot 7.200 euro wegens niet-naleving, en wie weigert te betalen, riskeert ook een gevangenisstraf van 12 maanden.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

SCHOKKEND: In het kielzog van Oostenrijks drastische lockdown van ongevaccineerde mensen, roept EU-chef op tot het schrappen van de Neurenberg Code

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: