Is de volgende pandemie Omicron of ‘COVID Waanzin’?

is-de-volgende-pandemie-omicron-of-‘covid-waanzin’?

22-12-21 07:24:00,

Terwijl de wereld zich wederom in stukken scheurt over het opnieuw opduiken van een seizoensgebonden virus, dat nu endemisch genoeg is dat je het elke winter kunt verwachten terug te zien keren, lijken de psychologische symptomen ervan sterk te wijzen op een nieuw soort geestesziekte, schrijft Thecovidworld.com. Tweet

In een herhaling van het soort gedrag dat vorig jaar op het hoogtepunt van de winter gebruikelijk was, zien we opnieuw zeer extreme voorbeelden van mensen die proberen “veilig” te blijven in een wereld die gek is geworden. Deze mensen lijken het toppunt van hysterie en paniek te beleven.

De blik van pure angst in hun ogen, het enige deel van hun gezicht dat te zien is, is iets dat het bloed doet stollen.

Tweet

Vliegen lijkt het slechtste in zulke mensen naar boven te brengen, ongetwijfeld omdat ze opgesloten zitten in een kleine ruimte met andere mensen die ze zijn gaan beschouwen als wandelende ziektefabrieken, gecombineerd met de algemene angst die hoort bij het afgesneden zijn van de meeste, zo niet alle, sociale contacten gedurende twee jaar.

De andere blik die dergelijke mensen vertonen, zijn de zogeheten “doodsogen”, die erop wijzen dat zij in een toestand van aangeleerde hulpeloosheid zijn terechtkomen, waarbij zij geen mogelijkheid zien om de controle terug te krijgen en dus hun toevlucht nemen tot overgave, waarbij zij de conclusie aanvaarden dat er geen uitweg is en zij voor altijd gemaskerd zullen blijven.

Tweet

Degenen die het narratief van de mainstream media geloofden, zich onderwierpen aan lockdowns, het masker droegen, al hun boosters kregen, alleen om het virus op te lopen, zitten in de val. Erkennen dat het allemaal voor niets was, is een realisatie die sommige mensen over de rand zal duwen.

Zulke mensen bevinden zich in een niet benijdenswaardige positie. Ze kunnen ofwel toegeven dat ze fout zaten om hun familie en vrienden uit te sluiten en zich meer in het algemeen als volslagen idioten te gedragen, of ze kunnen nog een stap verder gaan en hun haat en angst richten op de wereld in het algemeen en de ongevaccineerden in het bijzonder.

Tweet

Natuurlijk is de angst niet alleen afkomstig van COVID.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: