Omicron en de nee-zeggers

omicron-en-de-nee-zeggers

22-12-21 09: 45: 00,

Hoewel we nog niet veel weten over de nieuwe omicron variant, overtreffen de nee-zeggers zichzelf al met horrorscenario’s. De RKI drong gisteren aan op “maximale contactbeperkingen”, wat dat ook moge betekenen. Kanselier Scholz en minister van Volksgezondheid Lauterbach waren verbaasd en het er niet mee eens, maar kondigden even later juist dergelijke contactbeperkingen aan, ditmaal ook voor gevaccineerde en herstelde personen. Het oude “goede agent, slechte agent” spel. Je weet het. Omikron is hier en nu is alles anders. Dit is verbazingwekkend, aangezien de eerste gegevens over de Omikron-variant uit Zuid-Afrika, Groot-Brittannië en Scandinavië geen dwingende reden tot bezorgdheid geven. Integendeel. Integendeel, infecties met Omikron lijken milder te zijn en leiden, vooral bij gevaccineerde en herstelde personen, slechts in zeldzame uitzonderingsgevallen tot ernstige kuren. Als men er toch al zeker van is dat volgend jaar maart iedereen zal zijn ingeënt, hersteld of gestorven, zou zo’n variant eigenlijk goed nieuws moeten zijn. Juist?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: