RT-DE is onder Duitse druk al na vijf dagen uit de satellietuitzendingen geschopt

rt-de-is-onder-duitse-druk-al-na-vijf-dagen-uit-de-satellietuitzendingen-geschopt

22-12-21 02: 56: 00,

RT-DE mocht slechts vijf dagen uitzenden op het Europese satellietnetwerk, daarna werd het TV-station onder Duitse druk geblokkeerd. Hoe zal Rusland reageren?

Het verhaal dat er in de EU – en vooral in Duitsland – geen staatscensuur bestaat, is eindelijk niet meer houdbaar. Tot dusver heeft de Duitse staat zich kunnen verschuilen achter het feit dat hij niet verantwoordelijk is voor de welig tierende censuur op de sociale netwerken, dat het om particuliere ondernemingen gaat en dat Duitsland en zijn regering er niets mee te maken hebben. De stopzetting van de bankrekeningen van RT-DE door Commerzbank, waarvan de grootste aandeelhouder de federale overheid is, was zelfs nog moeilijker, maar zelfs toen beweerde de federale overheid desgevraagd dat het “niets was dat de federale overheid aanbelangt

Officieel bestaat er in Duitsland geen staatscensuur, zodat de federale regering alle censuurmaatregelen uitbesteedt aan bijvoorbeeld sociale netwerken. Dit is nu voor de eerste keer mislukt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: