Steeds meer Amerikanen weigeren te gehoorzamen aan COVID mandaten

steeds-meer-amerikanen-weigeren-te-gehoorzamen-aan-covid-mandaten

22-12-21 10:01:00, Screenshot video © New York Post Meer en meer Amerikanen zijn de COVID mandaten zat. Na bijna twee jaar zijn de meesten teruggekeerd naar hun leven van voor de pandemie en willen ze geen bevelen meer opvolgen van de hysterische echokamer, schrijft de New York Post.

Neem nu gouverneur Kathy Hochul’s recente masker-of-vaccin mandaat. Meer dan 30 bestuurders van districten in New York hebben publiekelijk geweigerd het op te leggen en gebruikten termen als “Gestapo-tactiek” en “maskerpolitie”.

En niet alleen Republikeinse bestuurders: de Democraten aan het hoofd van Nassau en Suffolk County hebben ook geweigerd.

Andere leiders houden zich niet aan mandaten omdat de bevolking niet wil meewerken. Neem het geliefde Amtrak [spoorwegmaatschappij voor passagiersvervoer in de Verenigde Staten] van president Biden, die zijn mandaat van 4 januari, dat 17.000 werknemers zou hebben gedwongen zich te laten vaccineren of met onbetaald verlof te gaan, heeft ingetrokken.

En het Los Angeles Unified School District heeft zijn vaccinatieplicht uitgesteld tot de herfst van 2022, nadat het zich realiseerde dat 28.000 leerlingen niet meer in de klas zouden zitten.

Ziekenhuizen en gezondheidszorgsystemen hebben ook hun mandaten ingetrokken (waaronder Tenet Healthcare, HCA Healthcare, de Cleveland Clinic en AdventHealth) om tekorten aan arbeidskrachten te voorkomen.

Het wordt tijd dat de leiders van het land terugvallen op het geven van advies: orders geven die niet worden opgevolgd is erger dan dwaas.

Americans increasingly refuse to obey mandates in the name of fighting COVID
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanneer verzet een plicht wordt

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: