Trump’s vaccin-pooierende retoriek bewijst dat beide partijen prostituees van pharma zijn

trump’s-vaccin-pooierende-retoriek-bewijst-dat-beide-partijen-prostituees-van-pharma-zijn

22-12-21 06:30:00,

De publieke toespraken van Trump over het vaccin zijn niet meer te onderscheiden van die van Fauci. Tijdens een recent evenement in Dallas, Texas, zat Trump naast Bill O’Reilly en schepte hij op over het nemen van de booster prik, en voegde hij eraan toe dat alle Trump-aanhangers “met de eer moeten strijken” voor Operatie Warp Speed en de manier waarop Trump erin geslaagd is de goedkeuring en ontwikkeling van het vaccin te verkorten van 5-12 jaar tot minder dan een jaar, schrijft Mike Adams.

Trump heeft dat natuurlijk gedaan door alle noodzakelijke klinische proeven over te slaan, en zo een dodelijke covid-prik te produceren die nu naar schatting 800.000 Amerikanen het leven heeft gekost (en dat aantal loopt nog op).

Trump negeert volkomen deze massale sterfte in heel Amerika en minacht zijn eigen publiek door te zeggen: “Spot niet met de gevaccineerden.” Hij lijkt volkomen toondoof voor de realiteit dat het de gevaccineerden zijn die worden gedemoniseerd, bespot, van hun baan worden ontslagen, uit restaurants geschopt en gearresteerd in plaatsen als New York.

Trump lijkt nu volledig geïsoleerd te zijn van het echte Amerika en toont nul begrip voor de totalitaire nachtmerrie die ongevaccineerde Amerikanen momenteel doormaken. Trump heeft totaal geen voeling met zijn eigen achterban en de problemen waarmee zij te maken hebben, die voor een groot deel te wijten zijn aan het feit dat Trump hen heeft uitgeleverd aan Big Pharma en de Federal Reserve.

Trump veroordeelt verder zijn eigen achterban door hen te vertellen dat als zij twijfelen aan het vaccin, “jullie ze recht in de kaart spelen”. Wiens handen? De handen van het farmaceutische kartel dat Trump heeft verrijkt met Operation Warp Speed?

Maar Trump heeft in dit alles een fatale fout gemaakt, en het ziet ernaar uit dat dit een einde zal maken aan Trump’s resterende populariteit onder echte Amerikanen: zijn aanhangers zijn geen hersendode zombies zoals Biden-aanhangers, en Trump-stemmers denken voor zichzelf. Dat betekent dat ze dwars door deze poppenkast heen kijken en zich realiseren dat het Trump is die de Big Pharma in de kaart speelt.

Trump says he got Covid vaccine booster shot, tells supporters not to boo him for it

Net als Biden, steunt Trump het eindeloos drukken van geld en beweerde hij dat een bubbelmarkt een “goede economie” was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: