Verwijdering van artsen voor “schadelijke misinformatie”. Ministerie van Waarheid

verwijdering-van-artsen-voor-“schadelijke-misinformatie”.-ministerie-van-waarheid

22-12-21 09: 08: 00,

Belangrijk artikel van Jane M. Orient, M.D. gepubliceerd door de AAPS

Naast het feit dat ze worden onderworpen aan verschillende vormen van censuur, krijgen Amerikaanse artsen voor het eerst sinds mensenheugenis dreigbrieven van raden voor vergunningen waarin ze worden gewaarschuwd tegen het verspreiden van “schadelijke misinformatie” Medische raden in 12 staten hebben artsen disciplinaire maatregelen opgelegd vanwege deze beschuldiging. Er wordt beweerd dat er een epidemie van verkeerde informatie is tijdens de COVID-19 pandemie, maar de waarschuwingen zeggen niet wat dat betekent.

We hebben geen epidemie van patiënten die sterven omdat dokters hen vertelden dat ze een behandeling moesten weigeren of Clorox of aquariumreiniger moesten drinken.

In feite hoeven patiënten helemaal geen schade te hebben geleden voor de medische raad om de niet langer vrije meningsuiting van een dokter te onderzoeken. Het enige wat nodig is, is een anonieme klacht.

Apothekers die werden omgevormd tot toezichthouders op de voorschrijfpraktijken van artsen, zullen klagen dat een arts ivermectine had voorgeschreven voor COVID-19.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: