Volwassenheid is beseffen dat propaganda niet iets is wat alleen andere mensen overkomt

volwassenheid-is-beseffen-dat-propaganda-niet-iets-is-wat-alleen-andere-mensen-overkomt

22-12-21 01: 47: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Ik heb de laatste tijd veel commentaar geleverd op de westerse propagandacampagne tegen China, dus mijn online meldingen zitten vol met gehersenspoeld menselijk vee dat alle zinnen regurgiteert die ze geprogrammeerd hebben om over die natie te blaten door dezelfde propagandacampagne die ik bekritiseer.

Wat ik interessant vind is dat het niet alleen komt van complete mainstream normies; veel van de pushback die ik krijg komt van mensen die erin geslaagd zijn andere westerse propagandaverhalen te doorzien op fronten als Rusland, Syrië, of Julian Assange. Ze zijn net zo gehersenspoeld over China als elke onkritische consument van TV-nieuws, maar omdat ze hun informatie krijgen van mensen als Tucker Carlson en andere zogenaamde “rechts-populisten” die die andere verhalen hebben betwist, gaan ze ervan uit dat ze veilig zijn voor de indoctrinatie van de massamedia.

En een liberaal die zijn informatie van The New York Times krijgt zal naar de Tucker Carlson kijker kijken en tut-toeteren over Fox News propaganda,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: