“Beschermende maatregelen” tegen de golf van protesten?

“beschermende-maatregelen”-tegen-de-golf-van-protesten?

23-12-21 08: 45: 00,

De geplande contactbeperkingen zijn volgens medische criteria onbegrijpelijk. Moeten zij ook dienen om de huidige protesten af te remmen en af te koelen? Een commentaar van Tobias Riegel.

De nu aangekondigde contactverboden kunnen niet worden gerechtvaardigd door de huidige “virale situatie”: De “incidenties” dalen, net zoals het aantal mensen dat in het ziekenhuis wordt opgenomen “vanwege of met Corona” stagneert. Er is ook geen reden voor een dramatisch vooruitzicht: de “Omicron-variant” biedt niet echt een platform voor angstcampagnes waarop grondrechtenbeperkingen zouden kunnen worden gebouwd, zoals Jens Berger zojuist heeft beschreven en zoals de media melden:

“In Zuid-Afrika bevestigt een nieuwe studie een vrij mild ziekteverloop bij de virusvariant Omikron. Volgens de auteurs tonen de gegevens aan dat de getroffenen tot 80 procent minder kans hebben om naar het ziekenhuis te moeten.”

Of ze nu ernstig gerechtvaardigd zijn of niet, deze nieuwe contactbeperkingen zullen een impact hebben op de huidige golf van protest tegen het Corona-beleid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: