CIA adviseur denkt dat VS dicht bij burgeroorlog is

cia-adviseur-denkt-dat-vs-dicht-bij-burgeroorlog-is

23-12-21 02: 15: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De kwetsbaarheid van de Amerikaanse democratie lijkt zelfs voor pro-westerse analisten al zichtbaar te zijn. Uit recente studies en rapporten blijkt dat de Amerikaanse staat tot de politiek meest kwetsbare staten ter wereld behoort waar het gaat om interne bedreigingen. Deze diagnose wordt momenteel zelfs door sommige van de grootste voorstanders van Washington gedeeld. De interne realiteit van de VS toont zich als een grote bron van zorg voor de Amerikaanse regering, die van haar kant een aantal van haar internationale belangen zou moeten laten varen om haar binnenlandse scenario te verbeteren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: