De besprekingen in Wenen bevinden zich in een moeilijke fase

de-besprekingen-in-wenen-bevinden-zich-in-een-moeilijke-fase

23-12-21 12: 59: 00,

Terwijl de ingewikkelde besprekingen in Wenen en de wanhopige geschillen tussen de deelnemers voortgaan, klinken vanuit Tel Aviv verscheidene malen per dag niet verhulde dreigementen aan het adres van Iran. De groeiende hysterie en de toename van het aantal Israëlische militaire dreigementen tegen Teheran doen vermoeden dat het Israëlische regime vergeten is dat Iran een machtige staat is met een modern, goed uitgerust leger en meer dan in staat om Israëlisch grondgebied van overal aan te vallen.

Goed geïnformeerd en de officiële mening van Israël weerspiegelend, verklaarde Yedioth Ahronoth gezaghebbend dat Israëls laatste aanval op Syrië een “directe boodschap” is, specifiek aan Iran en zijn acties in de regio. Om de een of andere reden herinneren noch Tel Aviv, noch de Westerse hoofdsteden zich dat de Arabische Republiek Syrië een soevereine staat is. Zij blijven zich op Syrisch grondgebied gedragen alsof het hun achtertuin is. Israëlische media melden reeds dat de Israëlische chef van de generale staf opdracht heeft gegeven tot een uitbreiding van de luchtmacht en inlichtingeneenheden om zich voor te bereiden op een aanval op Iran.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: