De Gevaccineerde Verlossers

de-gevaccineerde-verlossers

23-12-21 09: 00: 00,

door Markus Melke

Al bijna twee jaar kijk ik naar onze sociale situatie. Ik woon nu al meer dan drie maanden in Noord-Europa en krijg een heel ander inzicht in de Corona-situatie en hoe de mensen daar proberen om te gaan met de angst voor hun eigen sterfelijkheid. Als godsdienstleraar ligt mijn deskundigheid niet op medisch gebied, maar ligt de nadruk op het intermenselijke, en gaat het om de grote vragen van het leven en onze zin daarin. Ik wil niet meer zwijgen als ik onrecht zie, ik wil niet meer zwijgen als mensen worden belasterd en vrijgesproken voor “heksenjacht”.

Vanaf mijn jeugd tot in de Jonge Kerk is mij geleerd dat ik vanaf mijn geboorte volmaakt ben, door God gewild, precies zoals ik ben, lichamelijk en geestelijk.

Sinds ruim een jaar ben ik vader. Als je het geluk hebt getuige te zijn van het begin van een mensenleven, dan besef je al snel wat een wonder dit leven is.

Maar waar we het hier over hebben is de perfecte versmelting van alles wat ons maakt en ons omringt. De bewering dat ik of mijn kind nu in het jaar 2021 niet meer van nature,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: