De grote bedreigingen zijn diegene waar we niet van terug kunnen komen: Notes From The Edge Of The Narrative Matrix

de-grote-bedreigingen-zijn-diegene-waar-we-niet-van-terug-kunnen-komen:-notes-from-the-edge-of-the-narrative-matrix

23-12-21 01: 31: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Het expansionisme van de NAVO en de provocaties in Oekraïne hebben Rusland ertoe aangezet om waarschuwingen uit te vaardigen dat het zal beginnen met het creëren van tegendreigingen voor deze escalaties als ze niet worden teruggeschroefd, wat gemakkelijk kan leiden tot een nieuwe Cubaanse Raket Crisis-achtige impasse (die we de vorige keer ternauwernood overleefden door stom geluk). Niets in onze krankzinnige koude oorlog omgeving suggereert dat westerse leiders deze situatie veilig zullen navigeren.

Anti-China propaganda is niet gecompliceerder dan andere westerse propaganda verhalen, maar velen die andere verhalen hebben doorzien geloven nog steeds in de anti-China verhalen. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat anti-China propaganda al generaties lang bestaat, plus de toegevoegde factoren van racisme, anti-communisme, en angst over wat er gaat gebeuren na de onvermijdelijke ineenstorting van het Amerikaanse imperium.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: