Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccin

dringend:-14-eenvoudige-manieren-om-te-ontgiften-na-het-vaccin

23-12-21 05:24:00,

In verband gebracht met bloedstolsels, hersenmist, longontsteking en myocarditis, kan deze eenvoudige gids die u laat zien hoe u uw lichaam kunt reinigen van giftige spike-eiwitten, uw leven redden. Ik dring er op aan dat u het met spoed bekijkt, voordat het te laat is, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Heeft u COVID-19 gehad of een COVID-19 injectie gekregen? Dan heeft u waarschijnlijk gevaarlijke spike-eiwitten in uw lichaam circuleren. Hoewel spike-eiwit van nature voorkomt in SARS-CoV-2, ongeacht de variant, wordt het ook geproduceerd in uw lichaam wanneer u een COVID-19-prik krijgt. In zijn oorspronkelijke vorm in SARS-CoV-2 is het spike-eiwit verantwoordelijk voor de pathologieën van de virale infectie.

In zijn wilde vorm is het bekend dat het de bloed-hersenbarrière opent, celschade (cytotoxiciteit) veroorzaakt en, zoals Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA en DNA-vaccin kernplatformtechnologie, zei in een commentaar op News Voice, “actief is in het manipuleren van de biologie van de cellen die de binnenkant van uw bloedvaten bekleden – vasculaire endotheelcellen, gedeeltelijk door zijn interactie met ACE2, dat het samentrekken van de bloedvaten, de bloeddruk en andere dingen regelt.”

Er is ook gebleken dat het spike-eiwit alleen al voldoende is om ontstekingen en schade aan het vaatstelsel te veroorzaken, zelfs onafhankelijk van een virus.

Nu heeft de World Council for Health (WCH), een wereldwijde coalitie van gezondheidsgerichte organisaties en maatschappelijke groeperingen die de kennis over de volksgezondheid willen verbreden, een spike-eiwit ontgiftingsgids uitgebracht, waarin eenvoudige stappen staan die u kunt nemen om mogelijk de effecten van giftig spike proteïne te verminderen. U kunt hun volledige gids met natuurlijke remedies, inclusief doseringen, hier bekijken.

Waarom zou u een spike-eiwit detox overwegen?

Spike-eiwitten kunnen in uw lichaam circuleren na een infectie of injectie, en schade veroorzaken aan cellen, weefsels en organen. “Spike-eiwit is een dodelijk eiwit,” zegt Dr. Peter McCullough, internist, cardioloog en opgeleid epidemioloog, in een video. Het kan ontstekingen en stollingen veroorzaken in elk weefsel waarin het zich ophoopt.

Zo bleek uit de biodistributiestudie van Pfizer, die werd gebruikt om te bepalen waar de geïnjecteerde stoffen in het lichaam terechtkomen, dat het COVID spike-eiwit uit de injecties zich in “vrij hoge concentraties” ophoopte in de eierstokken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: