Exit Nord Stream 2, Enter Power of Siberia 2, door Pepe Escobar

exit-nord-stream-2,-enter-power-of-siberia-2,-door-pepe-escobar

23-12-21 05: 20: 00,

Rechtstreeks afkomstig van president Poetin, klonk het wel als een donderslag bij heldere hemel:

âWe hebben juridisch bindende langetermijngaranties nodig, zelfs als we weten dat ze niet te vertrouwen zijn, zoals de VS zich vaak terugtrekt uit verdragen die voor hen oninteressant worden. Maar het is iets, niet alleen verbale toezeggingen.â

En zo komen de betrekkingen tussen Rusland en de VS definitief op scherp te staan â na een eindeloze reeks beleefde rode waarschuwingen uit Moskou.

Poetin moest opnieuw specificeren dat Rusland op zoek is naar âondeelbare, rechtvaardige veiligheidâ â een principe dat sinds Helsinki in 1975 â is vastgelegd, ook al ziet hij de VS niet meer als een betrouwbare âpartnerâ van de VS.S. niet meer als een betrouwbare âpartnerâ, die diplomatieke aardigheid die sinds het einde van de USSR door het Imperium zo is ontwaard.

De âfrequent terugtrekken uit verdragenâ passage kan gemakkelijk worden aangeduid als Washington in 2002 onder Bush Jr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: