Hoeveel is vrijheid waard?

hoeveel-is-vrijheid-waard?

23-12-21 12: 25: 00,

december 22, 2021

Sta achter Children’s Health Defense in het tonen aan de farma-gevangen overheidsinstanties dat we niet stilletjes zullen toegeven aan medische tirannie. We zullen ook niet aan de kant blijven staan en toestaan dat kinderen, die vrijwel geen ernstige risico’s van COVID hebben, worden opgeofferd voor winsten van de grote industrie.

De leugens en corruptie zijn ontmaskerd in Robert F. Kennedy, Jr.’s best verkochte boek, The Real Anthony Fauci, en worden elke dag belicht in CHD’s The Defender, dat nu 8 miljoen views per maand krijgt. Uw steun helpt ons mandaten te bestrijden, vrijheid te beschermen, de gezondheid van onze kinderen te beschermen en de waarheid te verspreiden.

“De drang om kinderen te vaccineren heeft niets te maken met hun gezondheid en alles met het toevoegen van miljarden dollars aan de bankrekeningen van corrupte farmaceutische bedrijven. We moeten deze waanzin stoppen.” – Robert F. Kennedy, Jr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: