In Engeland wordt slechts 5 procent van de ziekenhuisbedden bezet door Covid-patiënten

in-engeland-wordt-slechts-5-procent-van-de-ziekenhuisbedden-bezet-door-covid-patienten

22-12-21 11: 30: 00,

In Engeland wordt slechts 5 procent van de ziekenhuisbedden bezet door covidepatiënten

Gepubliceerd op 23. December 2021 door KD.

Zoals op vele plaatsen worden de maatregelen in Engeland ook gerechtvaardigd door de dreiging van overbelasting van de ziekenhuizen met Covid-patiënten. Zo staat in een intern verslag van de gezondheidsautoriteit van de NHS, dat is uitgelekt naar het Health Service Journal, dat ziekenhuizen en ambulances in Londen de komende twee tot drie weken waarschijnlijk overbelast zullen raken als gevolg van het toenemende aantal Covid-patiënten, zoals gerapporteerd door The Daily Sceptic.

Dit, ondanks het hoofd van NHS Providers, Chris Hopson, die erop wijstdat de totale aantallen relatief laag blijven vergeleken met de piek in januari2021 – 1819 Covid patiënten momenteel in Londen vergeleken met 7917 op 18.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: